Güce Anaokulu
GÜCE MAH. GÖKÇEBEL CAD. ANAOKULU SİTESİ NO 12 GÜCE / GİRESUN
05438820105

VİZYON

Kendini sürekli yenileyen, Millî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, problem çözebilen çocuklar yetiştirmek amacıyla bütün enerjisini çocukların eğitimi için harcayan okul idaresi, öğretmenleri, personelleri ve velileri ile işbirliği içinde çalışan örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Güce Anaokulunda Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini, Okul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızı uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, haklarını ve sorumluluklarını bilen, özgüveni gelişmiş, ben de varım! Diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Günlük Eğitim

Tam Günlük Eğitim

Öğretmen servisi mevcuttur.

Okulumuz, Giresun il merkezine 49 km olup, Güce ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İlçe Merkezi-Kaymakamlık Binası Karşısı